Remedii naturale pentru tratarea acneei

Este un lucru foarte bine stiut ca acneea este cea mai intalnita forma de problema de piele, prezenta mai ales la adolescenti, adulti si femeile gravide. Majoritatea persoanelor sunt deranjate cand puncte de acnee apar din senin si erup pe piele, si in special pe fata.
Acneea poate fi usor dureroasa, poate cauza disconfort si poate fi foarte urata la vedere. Mai rau, daca nu este tratata in mod corespunzator sau este lasata netrata, acneea poate duce la cicatrici, semne si pigmentari ale pielii care pot fi permanente.

Desi exista numeroase medicamente, creme, injectii si terapii costisitoare prin care acneea poate fi tratata, unele persoane inca se mai incred in remediile naturiste de tratare a acneei.
Ce sunt remediile naturale pentru acnee? Acestea sunt remedii pentru acnee facute acasa, metode simple care au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru a vindeca si chiar preveni aparitia problemelor de piele.
Puteti fi suprinsi sa realizati ca unele din remediile naturale sau din cele facute acasa pentru acnee pot fi gasite cu usurinta chiar prin bucataria dvs. Uneori, puteti arunca la gunoi ingredientele in exces, ierburile si condimentele, fara sa stiti ca acestea pot avea si alte intrebuintari in afara de gatit.
Remediile naturale pentru acnee pot fi obtinute foarte usor chiar acasa, si pot fi destul de ieftine. Asa cum am mentionat mai sus, multe dintre remedii se gasesc deja in bucatariile dvs. sau in frigider.
Multa vreme, oamenii au preferat aceste remedii naturale pentru acnee in defavoarea medicatiei si tratamentelor disponibile pe piata. Si asta deoarece remediile naturale pentru acnee sunt mult mai ieftine si nu prezinta riscurile nici unui efect secundar. Ingredientele si substantele sunt toate naturale, organice si sunt fara indoiala sigure de folosit. Mai mult, remediile naturale pentru acnee nu necesita prescriptii si instructiunile si procedurile pot fi executate foarte usor.

Care sunt remediile naturale pentru acnee?
Exista sute de astfel de remedii naturale pentru acnee. Va voi prezenta cateva din cele mai simple si mai eficiente remedii naturale pentru acnee care sunt si cele mai disponibile si mai accesibile. Aceste remedii naturale pentru acnee nu prezinta efecte secundare si costa foarte putin.

Luati o coaja de portocala si aplicati extractul pe zonele cu acnee.
Amestecati praf de scortisoara cu miere pentru a forma o pasta. Aplicati usor si din abundenta pasta obtinuta pe piele inainte sa mergeti la culcare; apoi lasati-o sa actioneze peste noapte. Indepartati-o cu apa la prima ora a diminetii.
Fierbeti jumatate de pahar de lapte si adaugati putin suc proapat de lime. Raciti solutia obtinuta si aplicati-o pe fata. Acest remediu nu este bun doar pentru acnee dar si pentru tratarea pielii crapate si pentru punctele negre.
Aplicati pasta unei rosii coapte pe zonele cu acnee si lasati-o sa actioneze timp de o ora inainte sa va spalati pe fata.
Scufundati laptuca in apa. Spalati-va pe fata cu aceasta apa.
Sucul proaspat de menta aplicat pe fata inainte de a merge la culcare ar putea trata acneea pe loc.
Un pahar de suc natural de pir consumat cateva zile la rand poate fi o metoda foarte buna si nedureroasa de a scapa de acnee.
Combinati o lingura de zahar brun cu doua linguri de zahar alb pentru a forma o pasta. Frecati-va pe fata cu aceasta pasta si stati cateva minute pana sa va spalati pe fata.
Amestecati un pahar de lapte nefiert cu un gram de faina si folositi solutia pentru a va spala zilnic cu ea pe fata.

No comments:

Post a Comment